Hejhopp..

Hej alla där ute.
Tänkte börja med att säga att idag har de varit väääldigt skönt ute. nästan lite för varmt. men jag klagar inte. de är underbart med sommaren tycker jag. mitt på dagen när ja kollade så var de 33,3 i skuggan. De ända som e jobbigt är när man ska sova i den här värmen.
Inatt somna jag väll vid 2 tiden. O vakna första gången vid halv 7 nån gång. då min lillebror kom hem.. Lite svårt att somna om då. sen vid 10 så ringde telen igen. de va syster.
så när vi prata klart så gick jag ut me ramsy. sen gick ja in o gjorde gröt.
medans ja åt gröt så nötte jag lite avsnitt med andra avenyn. De är underbart att äntligen få ett återseende med dom härliga personerna från avenyn. hihi
sen vid typ 14 så gick ja ut me ramsy igen. o sen satt ja mig i gräset och lyssna lite på musik.
Vid halv 4 gick ja in o gjorde mat åt mig o bror. idag vart de hamburgare och klyftpotatis. Mums. hihi
Medans vi åt kollade vi på 2 avsnitt av andra avenyn tillsammans.
sen så gick ja ut o började rensa mammas trall på ogräs. hahah de tog sin tid vill ja loova.. HAHA.
Medans jag höll på med de så ringde åsa o sa att dom var på väg. så jag gick in o satt på kaffe. innan jag fortsatte rensa ogräs. Nu ser de bättre ut iaff.. inte lika igenväxt iaff. men lite grässtrån finns väll kvar. men men. haha
Åsa Johan pucko o nicklas kom på kaffe. åsa o lilla nicklas badade en sväng i poolen. hihi söt han är. hihi
sen så var de full fart på honom. sprang o krattade , lekte med vattnet, drog skottkärran. hihi .
sen åkte dom, o jag satte mig ute o drack en kopp kaffe. o sen gick ja in o satte mig vid datorn. där ja nu sitter. o skriver här i bloggen.
jag ska försöka mig på att knäppa nån ny bild o göra om min blogg lite sen tror jag. så jag håller igång me att skriva lite i den.




Nu vet ja inte vad ja ska hitta på.. bara ta de lugnt..
Men får se om de blir nå mer inlägg. haha de brukar inte bli de när ja säger de. Men man vet aldrig. hihi
Hejs. Puss

Dagen idag.

Idag när ja vaknade så klädde jag på mig. gick ut me ramsy. sen så när vi kom tillbaka så gjorde ja iordning frukost.
kollade datan en sväng. sen vid 12 typ gick jag ut i solen. hämtade mina missar. så dom fick vara ute o busa lite. hihi sötnosar.
vi satt ute i gräset ett bra tag. sen så fick dom gå in igen. o ramsy la sig på altanen o jag hoppade ner i poolen. klockan var strax efter 2 tror jag.
ställde larm på min tele utifall att ja skulle somna i fotöljen i poolen.
vid kvart över 3 ringde larmet. då var de dags att gå in o förbereda maten. då jag lovat Åsa och johan mat till halv 5.
Jag bjöd på klyftpotatis fläskfilé och hemmagjord sås. MUMS!
just ja. även vitlöks sås. haha standard de ju.
Sen så prata vi lite. tony hade nå rus så vi höll på o skratta ihjäl oss. hahahahahaha Ibland e han rolig min lillebror. !
Sen bjöd ja även på glass. Eller ja de e ju mamma som bjuder. men hon är inte hemma. de e därför jag är här. hon är i göteborg. så jag är hund/hus vakt.
Ja saaaknar henne massor. <3 Älskar dig mamma. <3

Sen efter syster o johan åkt hem. så gick ja me ramsy igen. o sen hoppade jag i poolen. Underbart skönt. 24grader har de varit idag. liiiite skillnad från igår. då de bara var 19. Kallt. haha

Sen har ja suttit ute o läst lite.
Kolla på Allsång på skansen oxå. dååå bääästa danny var med idag. <3 <3 Underbart.
Den 14 augusti kommer han till Furuvik. så vi får se om ja hittar nån att gå med då. för då får ja se honom igen. Missade ju när han var i valbo på mediaMarket.. <3

Nuu sitter ja o skriver. o kollar runt lite på nätet. funderar på om ja ska nöta lite andra avenyn igen. Haha Alltid retar de nån. Eller hur?!? HAHAHAHA
Här får ni en bild på Syster o Johan. som jag fotograferade för nån vecka sen. Ni är såååå fiiina <3 Är så glad för systers skull. att hon äntligen hittat en normal Pöjk. hihi





Aja nu ska jag surfa runt lite.
Har ni tur så blir de ett till inlägg ikväll.

Puss o kram.

min midsommar.

Hej alla där ute.

Nu var de några dagar sen jag skrev igen.
Sen jag skrev sist så har det gått en helg. o inte vilken helg som helst. utan midsommar helgen.
Min midsommarafton började tidigt. eller ja de beror ju på. Haha ja kom hem 3 på natten. vart väckt typ lite före 9 tror ja klockan var.
gick in o åt frukost. sen var de bara o göra sig klar. för kl 10 så skulle vi plocka blommor o pryda midsommarstången med.
Elin och Emma kom hit strax före 10. o sen gick vi ut. jag hämtade skottkärran tog med alla barnen (Elin Emma Mickaela Ella och molly) messa Sandra o fråga om hon va vaken o de var hon. så vi börja gå mot fillmans hus. där mötte vi upp sandra o började plocka blommor.
Lupiner,midsommarblomster och Hundkex.
fast de vart mest lupiner. som vanligt. haha
sen när vi gått runt hela "Lilla-svängen" så gick vi till dansbanan o började sätta fast blommorna på stången. De gick bra.
sen när de var klart så gick ja hem o fixade mig. sen vart de ner till obo o hämta ut pengar me sandra o mange. sen hämta vi doris på hemvägen.
När vi kom hem hit igen. så hade mamma börjat me lunch. sill pären och massa gott.
sen började ja fixa till mig lite igen. Hahah bytte kläder o plattade håret.
sen vart klockan runt 20över 1. så de var dags att packa kameran o göra sig klar för traktor o vagn... men de vart inte så som de brukar... hmm.. fattar inte varför dom bytt "Rutt" eller hur man nu säger.. men men. de e som de är.. haha
vi fick skynda oss upp till korsningen vid hästarna för att hinna åka nånting alls.. så vi hoppade på med alla barnen. jag sandra björn patrik o hans tjej osså alla barn förståss. Mickis Elin Emma Ella Molly.
De gick bra. lite trångt bara. men men. Vi kom till dansbarnan där allt var i full gång redan. hihi. jag dansa kring stången me barnen. o sen vart de o köpa lite lotter. o prata me lite folk. sen vart de fika. Sen gick vi hem igen. Jag vann 9 st barnpriser. haha av 10 lotter. rätt bra. Haha

Sen så vart de o fixa allt inför kvällen. göra färdigt maten ja skulle ha med mig. sen packa lite... sen fick ja skjuts av karin. då hon oxå skulle till vallsjön. först åkte vi till karin. så hon fick packa sina grejer.
sen bar de av upp till vallsjön. o shit vilken brant backe de är ner där. haha jag höll på o dö jag. haha
När vi kom dit så hjälpte vi annelie o thomas lite. Micke o Jenny var där dom oxå.
Efter ett tag kom resten av folket o vi fick en jättegod bål.
sen så vart de o prata lite. började fixa iordning grillarna o sådär. sen när dom var klar så grillade vi.
efter vi hade ätit så var de dags för lekar. o de var jätte roligt som vanligt.
de var roliga lekar. ett stort tack till annelie o thomas. ni är toppen som fest fixare.
sen vart de paus. o ja kände att ja ville gå hem. då allt kändes så fel. ja var otaggad till max. efter allt som har strulat till sig.. vill tyvärr inte säga vad...
men ja stod o prata me annelie en sväng. så kom towe o ville prata lite.
vill bara tacka towe och annelie för att ni fick mig o inse massa saker. <3 ni är GULD värda ska ni veta. tack för att ni fick mig o stanna.
jag valde att kolla på när vi skulle leka tampongflask leken.. då jag kände att ja inte var på topp..
sen efter de så gick vi in i tältet igen. Pratade lite.
Sen hände nått som vi alla önskar att de inte hade hänt.. hur i helvete kan man vara så jävla elak som den där personen va!?! Jävla idiot rent ut sagt..
Gumman. du ska veta att du är en fin person. o jag älskar dig min vän. skit i vad han sa. för de stämmer inte alls!!! Skulle drömma om att se ut som dig. du är underbar. och du är en bra vän oxå. tack för att du finns i mitt liv <3

O tack till karin för skjuts hem hit igen. De är oxå Guld värt.
Vill även passa på o tacka Annelie och Thomas för en toppen midsommarfest.

Bilder kommer när ja har tillgång till dom.
Nu ska ja fortsätta nöta andra avenyn o sova. Imorgon ska ja fixa lite saker här hemma. sen får vi se.
Pusshej.

Till en speciell vän.
Skrev ett långt mail.
men precis innan jag tröck på skicka så raderade jag de istället...
Varför ska jag ens försöka längre? du bara lovar o lovar.. o sen lämnar du mig ensam gråtandes iaff... Jag ger helt o hållet upp nu.! Jag älskar dig vännen.. men de här fungerar inte... du verkar inte vilja ha nått me mig o göra.. men varför inte bara säga de istället.? enklare så!! Jag blir mer o mer ledsen/besviken. när du säger att vi ska ses. o sen struntar du i mig.. du hör inte ens av dig o säger att du fått förhinder/ska i väg på annat..! de har jag godkännt.. men du hör inte ens av dig.. Nu för två helger sen så skulle vi ses. o jag vart överlycklig. att efter så lång tid. 2år. typ. så skulle ja äntligen få träffa dig igen. Jag skulle äntligen få höra din röst igen. Bästa * snälla.. jag ber dig.. hör av dig..
</3





måndag.

Idag så har jag mamma o åsa varit i valbo.
jag hittade faktiskt lite.
en snygg hoodtröjja. och ett par promenadskor.
osså lite andra nödvändigheter. Så som tvättmedel skurmedel o fryspåsar.

Sen när ja kom hem så har ja packat upp min väska. börja packa lite smått tills ja åker igen.
gosat en massa me mina älskade missar. <3 goshjärtan. <3
sen ringde min Diamant annelie o prata lite. o vi bestämde att ja kunde följa med dom på gåbingon. så jag fixa lite. sen ringde hon att dom var på väg. så jag tog på mig min nya tröjja o mina nya skor. dom var himla sköna att gå i måste jag säga. så dom är värd varje krona.

Nu sitter jag o kollar på Johan Falk. o Nova ligger i mitt knä o kurrar. o draken ligger brevid o snarkar. hihi söthjärtan.


Nee. nu har ja nog skrivit nog. Ska försöka skriva mer i morgon. Så ha de bra. Puss.

söndagen.

Söndagen efter Dagen med stort D har kommit.. o jag är/var väldigt seeg.
vakna runt halv 12. då dom hade börjat vakna inne . (jag sov på Altangolvet jag.) Hah liite kallt när ja gick o la mig. men de gick ändå.
var väldigt seeg som sagt. men åt lite frukost. sen kom lite folk till mamma. o prata o drack kaffe. Ja satt på golvet o var allmänt trött jag. haha
sen när dom gått. så kolla mamma jenny o robert på tv. Jag la omkull mig på golvet jag. me huvve i ramsys korg. HAHA..
höll på o frysa ihjäl.. Iskallt på golvet. så gick in till mamma o hämta varma filten.

Sen åkte syster o robert hem. o ja gick o la mig i soffan. somna o vakna över att nån dunka på rutan... vart skit sur.. öppna dörren. sen gick ja o la mig på soffan igen... sov ett tag till.. sen börja mamma me maten. o jag gick me ramsy.
sen åt vi. sen vart de bara Lugnt i soffan. var helt slut typ. hahaha



Söthunden. <3<3

Lördagen med stort D för två födelsedagsbarn. (80årsFest!)

Ja så kom då Lördagen Med stort D.
Vakna när mamma ringde o väckte mig vid 10 eller va klockan var.
vart inte mkt sömn. men de gör inget. börjar bli van.
Klev upp o åt frukost. gjorde sig någorlunda klar innan åsa o johan kom.
sen vet ja inte direkt va vi gjorde innan jenny o robert kom. Haha bra minne jag har då. Hahaha
sen så gjorde vi mat. Jag tog en cider. satt mig o läste tidningen. o sen när vi ätit så vart de att göra sig klar. fixa o dona.
sen börja klockan bli så mkt att det var dags att gå mot dansbarnan.
Måste säga att det var en underbart trevlig kväll.
Grattis Annika 30år o maivor 50år.
vi fick en "Snitt" till förrätt. med nån god röra på.
sen  fick vi potatissallad o rostbiff o kassler o sallad. till varmrätt. och avslutade de hela med kladdkaka o grädde till efterrätt.
MUMS!

sen så vart de dans till Cover Up.
Underbart kuuuul. Dom är toppen bra tycker jag. hiih
Sen vid 2 var de slut. så då fortsatte festen hos fillmans. ja följde me. satt o prata massa me sandra. Trevligt.
sen vid 20över 3. så gav ja upp o gick hem.
Men en fantastisk trevlig kväll vart de iaff. :D


Födelsedags barn Nr 1
Annika 30år.



"Ungdommarna "



Livebandet Cover Up! Grymt bra.




Födelsedags barnen . (badräkter dom fick i pressent av några.)


Mer bilder kanske kommer senare.. så segt att ladda upp bilder just nu!

Fredag..


Gamal bild på mig o lillhjärtat Molly<3


Fredagen vakna jag av mosters lillhjärta som kröp ner under filten o mös med mig. kramades massor. <3
o så kollade vi på tv. efter ett tag kom även sis o ellan upp.
sen åt vi frukost. o gjorde oss klar.
vid ca 14. så åkte ja o sis till resecentrum. o ja hoppa på bussen o åkte hem. Börja med att äta lite. sen satte jag fart att packa. o sen kom Mange o sandra o hämta mig. Tusen Tack för Skjutsen. Guld värt!
Väl uppe vid mamma så stannade dom o kolla på lite tv me oss. o drack kaffe. o prata lite.
sen åkte dom. o jag gick ut me ramsy.
sen så fortsatte ja o mamma kolla tv. sen vart de säängen!


Torsdag..


I torsdags så blev jag väckt av mosters hjärtan som kom o gosade ner sig i soffan med mig. Underbart. hihi
sen åt vi frukost,kollade lite på tv. sen så började vi med min förrändring. o jag vart faktiskt ganska nöjd. syster slängde i röda slingor i mitt hår.

sen så fixade vi oss inför dagen. vi packade in oss i bilen och åkte till stadsparkens lekpark. var där ett bra tag. o sen avslutade vi de med att lyssna på "Kråkan" när han sjöng. för det var nått på Drömfabriken.
sen åkte vi hem. busade lite. sen åt vi mat. gick ut. barnen cyckla. o vi satt på asfalten o drack kaffe.
sen så skulle sis iväg på Tuppeware party. så jag o molly gick ut o satt o busade på altanen o robert o ella kollade på film.  Efter ett tag så bestämde sig molly för att bada. fast hon tyckte de var kallt.. 18c. Ella skulle oxå. men hon doppa bara tårna typ. de var för kallt. Haha söt barnen.
sen så myste ja o molly lite till ute. innan vi gick in.
sen så gick molly in till sig o drack välling o kollade tv. o jag satt i ellas rum. mös med henne o kollade barntv. 
sen kom sis hem. o sen kollade vi tv. o robert åkte o jobba.
sen var de nattinatt.

ett pucko!

Ja det är precis vad jag kände mig som idag. Satt o vänta på bussen vid stationen. Osså ser ja den komma. Men från fel håll. Så jag blir först arg. För den inte åkte åt "mitt" håll. På min sida av vägen. Men de Stod ju 44 Sandviken på den. Så jag tog mina väskor osså hoppades jag på de bästa. Att han skulle se mig o stanna. O de gjorde han. Jag blev glad o gick på bussen. Han fråga surt om jag skulle till Sandviken. Och ja svarade ja de ska jag. Okej. Men här är busshållplatsen... nästa gång stannar jag inte. Han lät jätte sur.. Aja jag sa ungdom Sandviken. Sen betalade jag min biljett o gick o satt mig. Pluggade in hörlurarna och lyssna på massa hög musik osså funderade ja en hel del.. men orkar inte direkt ta upp de här.. just nu. För ja vet inte vilka som läser den här bloggen.. Jag kom in till resecentrum i viken. Hoppade av bussen såg systers blåa bil. Vi åkte till maxi. Kollade lite på strumpbyxor. Ja köpte en varsin tröja åt molly o ella. Sen träffade vi även på bompa där. Så vart o prata lite Me honom innan vi gick vidare. När vi kom ut så sålde dom jordgubbar. Så jag köpte en låda. Mums! När vi kom hit hem så kramades jag lite med mosters hjärtan. O busade lite. Sen badade dom. Jag fick mat. (dom hade ätit innan jag kom) sen när barnen var färdiga med badet o så så var de dags för kvällsfika . Sen sova. Vi satt oss o kolla film. Änglagård-tredje gången gillt. Den var bra. Fast ja skulle ju vilja se hur de skulle bli med huset som dom fick av prästen. Vi åt glass o jordgubbar. Mums!. Sen åkte Robert o jobba. O vi kollade på en till film. I rymden finns inga stjärnor.. en väldigt bra film tycker jag. Man fick en inblick hur det är att leva med nån som har asbergers. Jag tyckte den var intressant. O de kanske jag gör av en speciell anledning.. men skriver inget om de nu av den enkla anledningen att ja inte vet vem som läser den.. Men nu måste jag nog sluta skriva. Så jag kan somna nån gång. Ungarna vaknar tidigt. Får se vad vi hittar på i morgon. Ska iaf ske en förändring. Mer om de imorgon. Puss o godnatt. //johannaww

sjukstuga.

Det är vad det är här hemma nu.. Har gått o dragit på mig en jobbig förkylning.. Det har varit jobbigt i helgen när det varit så varmt. Men har ändå varit en minnesvärd helg. :) eller iaf lördagen o söndag förmiddag. För fredagen tror ja att ja bara var hemma. Om ja inte minns helt fel. Haha Men på lördagen så vakna jag vid 10. Gick upp o fixade lite. Sen fick ja sms av Dedde. Hon fråga om ja ville följa Me henne till stenhuggaren. Så de gjorde jag. Först var vi fram. Fixade lite ärenden. Sen till stenhuggaren. Vi bestämde tillsammans med danne o Oskar att vi skulle åka till mångeln på jädraås sidan och bada. Så de gjorde vi. Först åkte vi ner till mig och hämta badkläder o min dator o lite mer. Sen åkte vi. Vi hade minty med (hunden som dedde e hundvakt åt) med oss o danne hade sissi med. Så vi gick på sidan o badade med hundarna. De gick bra. :) sen la vi oss i solen . Efter typ 1-2 timmar så kom en o skällde på oss för att vi hade hundarna på gräset.. för de var tydligen förbjudet. Hon så "vi vet att ni har snälla hundar. Men vi försöker hålla rent. Även om fåglarna skitar ner så vill vi inte ha hundarna här" men hallå... de e ju inte så att vi låter dom skita mitt på gräsmattan.. o om de e för allergi så borde ju inte nån som har hund få vara där Heller då... jag tycker de e sjukt. Hade varit skillnad om de hade varit typ som ritjärn. För där e de ju inte rinnande vatten.. men de e de väll där? Aja skit samma. Sen när vi åkte så lämna vi sissi på stenhuggaren. Så åkte vi till dedde o börja Me maten. Vi skulle grilla. O äta potatisgratäng till. Mums. De vart riktigt gott. Fast vi glömde krydda gratängen. Men de gick bra ändå. Sen drack ja o dedde lite cider. O Oskar drack öl. De vart en väldigt rolig kväll. Efter maten så gick vi till stallet. Sen gick vi o bada i Åbergsströmmen innan vi gick hem. Sen skratta vi som Fan. O kolla film. O sen gick ja o dedde en sväng. Skratta massa mer. Sen vart de sängen. De åska på natten. De var varmt. Ja kunde knappt sova. Men somna tillslur. Dedde väckte mig halv 8. Vi gick till stallet. Ja Pussa på prinsen. Sen fixa vi nytt vatten till hagen. O dona. Sen gick vi hem igen. Typ min helg. Nu ska ja ge Tony pengar så han kan köpa halstabletter åt mig. Hejs så länge.

varmt!

Ja de kan lugnt säga att de har varit dom senaste dagarna. Dom senaste dagarna (från lördag natt) har jag varit i sherwood skogen hos mamma. Underbart. Med promenader,städa , tvätta, skrubba pool. O så klart umgåtts massor Me älskade mamma. Men nu e jag hemma igen. Kom hem igår. Diskade en massa. Var hundvakt åt Lurvbollen. Idag har ja haft tvättstugan 14-21. Så nu e nästan all min tvätt tvättad. Känns skönt. Imorgon så ska jag försöka bli helt klar Me lägenheten tänkte jag. Sen måste ja även fixa lite annat oxå. För förhoppningsvis så får jag besök på lördag. O då måste allt vara på topp. Åh jag längtar så himla mycket nu. Så länge sen vi sågs nu

Alice. <3



Mitt Älskade Hjärta. <3

Jag älskar dig Alice.
Det här var de jobbigaste jag gjort på vääldigt länge.


Du är nu den finaste ängeln <3


Du log mot mig
En sista gång
Du var så lugn
Som om du redan gett dig av
Du såg på mig
Att jag var rädd

Hur kan man nånsin' va' beredd?

Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund

Du gav mig allt
Ett hjärta kan
Du lever kvar i mig
Så länge livet ger mig tid
Du sa till mig 'Var inte rädd'

Men säg mig hur kan man nånsin' va' beredd?

Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund

Min ängel..

(Jag fick låna en ängel)
Du spred ditt ljus (i mitt liv)
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
Jag fick låna en ängel
För en stund


Vi ses i Nangiala <3

Vi försöker på nytt igen då.

Ja. precis som rubriken lyder.
Jag gör ett nytt försök me de här o blogga. så får vi se om de går bättre nu, Än alla dom andra gångerna.
Vet inte riktigt vart ja ska börja . vad ja ska skriva om, hur ja ska skriva för att ni ska fortsätta läsa helt enkelt.
men en sak e säker. Jag kommer skriva om mitt liv. om vad som händer o lite tankar kring allt som händer o kommer hända i mitt liv.

Hoppas ja håller i de deen här gången då..
sen får vi se om ja behåller den öppen eller om ja låser den. beroende på vad jag kommer skriva. eftersom de är ganska jobbigt just nu i mitt liv.. o ibland så behöver jag skriva av mig lite.
men Har ju även en annan blogg.. så där kanske ja kan skriva lite mer privat..
jaja de visar sig helt enkelt. Men nu ska jag kolla på Wallander - Bröderna. :) så ni får ha de så bra så höres vi snart igen.






Puss. Johannaww

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0