Slut på veckan.

Ja då sitter man här igen då..
Söndagkväll. Helgen har gått fort.. eller ja hela veckan faktiskt, eller inte torsdag o fredag,, hatar att ha feber.. Fast tror ja vet varför nu.. då jag i går morse vakna me ont i magen... Hatar hatar hatar.... !
Täänkte att ja inte ville sitta hemma bara för de.. så pratade me bästa o satte mig lite senare på tåget o åkte dit. Jätte skönt att lämna byhålan..
Tänka på lite annat ett tag..
Mkt som hänt på kort tid.. Haha bra för mig. hihi
hade bestämt mig för att försöka komma iväg på kryssning den 24:e men de blir inget me de. O jag är glad över att ja listade ut de innan ja var där på båten!! nu sparde ja några hundralappar..

Vad har mer hänt då?
Hih kan avslöjja att ja fortfarande e sådär "Pirrigt" glad.
får se vart de leder. kan inte säga nått hittils. Förutom att ja fnissar lite extra. hihi

Nu sitter ja me vetekudde på min mage.. fyfaaan va ja hatar dehär.. hoppas värken släpper till i morgon. men ja känner min kropp.. ja kommer vara hemma i morgon oxå. då jag inte kommer palla gå i skolan o ha så ont som ja har nu.. skulle inte ens ta mig upp för alla trappor.. Så lika bra att jobba hemma.. ska maila lärarna o fråga vad dom går igenom. o även va dom gick igenom tors,fre. då ja var hemma med feber... Jävla sjukstuga.. försvinn härifrån.. vill gå i skolan jag jue.. !!

På fredag blir en kämpig dag.. då de är prov.. Men inge lektioner. då lärarna är borta. Haha. bra planerat!
jag har 4prov som ligger o väntar.. får se hur många ja hinner med på fredag!. ska iaf försöka hinna med 2 eller 3.
har 2matteprov. o samhälle o religion. tror ja .

Ja ja. de visar sig.
Nu ska jag värma om min vetekudde o sen får vi se. vill inte stänga datorn än hihi. ;)


Vi hörs. Puss.//johanna.W



Skolan/Komvux.

Hej igen då.

Nu sitter jag på komvux. Börjar typ om en timme. men sov hos mamma inatt. så därför är jag här tidigare eftersom bussen kommer till ockelbo vid 8.
Det gör inte mig nått. då jag kan passa på att plugga. Eller varför inte skriva blogg. haha
Igår fick vi en uppgift i naturkunskap. som ska vara klar om typ 2v. Jag ska skriva ett arbete om Kärnkraft. HAHA o jag vet knappt va de är. så det blir att läsa massor om det.
vi fick inte tillbaka proven då det är några som inte gjort de än. så vi får snällt vänta på dom. förhoppningsvis nästa vecka.. jag vill ju veta hur mycket jag fick på det. o om jag tänkte fel på fler än de jag kom på när jag precis lämnat in provet... blandade ihop en sak... blää. slarvfeeel. haha.

Ja vad har då hänt sen sist?
Jag har fortsatt i vanlig takt med allt. Inte stressat nå. för jag vet hur det slutar.
Jag har inte löst allt än. men jag tar en sak i taget helt enkelt.

I söndags hände nå väääldigt roligt. o jag är väldigt glad över det.
Vi får se vart det leder. jag kan inte avslöjja nått mer här mer än att jag är glad. hihi.
Vill ni veta så får ni höra av er helt enkelt. så får vi se om jag svarar. då jag inte tänker säga NÅTT till vissa.. för dom vill bara förstöra för mig. Så jag avvaktar helt enkelt. hih de gör inte mig nått.

Jag måste säga att livet kan få en brutal vändning. om man släpper allt. och bara fokuserar på tex en sak. I mitt fall har de nu varit skolan. och csn. O ja. det löser nog sig till slut me csn o mina pengar oxå.. SKÖÖNT. jag kommer inte missta mitt hem. eftersom min mamma är en Riktig Ängel. <3 Tack mamma. vad skulle jag göra utan dig.?


Så vad sysselsatte jag mig med igår då??
Jag sov skiiitlite natten till Måndagen. Så jag var måttligt trött. finns nån som vet varför. går inte in mer på de nu.
gick upp mkt senare än ja brukar. gjorde mig klar o gick till skolan till halv 1. då jag hade samhälle med bosse. direkt efter den lektionen så vart de naturkunskap.
När jag sedan slutade den. så gick jag till Dom Bästa. <3 (T.och V.)
Pratade massor. Jag berättade lite nytt. hihi. fick höra deras skämt om saker o ting. hihi. Ni är bra rolig ni. Tack för att ni får mig på så bra humör. jag trivs med/hos er.

Sen då?
Jag tog bussen upp till min älskade mamma. <3
Blev överhoppad av två små bushundar. hihi. sen gjorde jag mat. de vart stekt fläskfilé ris och kantarellsås. MUMMS.!

Sen vart det tv. o bara ta de lugnt. jag var rätt trött. så jag gjorde mig klar för att sova redan vid typ halv 8. Haha. men ja lyckades inte somna förns typ halv 1 ändå.
Men jag är inte bitter. o jag struntar inte att gå upp bara för att jag sovit dåligt. utan jag gör det ändå. FYFAN vad jag är bra. jag är riktigt stolt över mig själv ska ni veta. för såhär var jag inte under gymnasiet. Jag sov iställe för att gå till skolan. jag skolkade massor. åkte tåget in . sen åkte ja med nästa tåg hem igen. Jag mådde psykiskt dåligt.. Urscha.
Men nu är det nya bättre tider helt enkelt.

Idag har jag bara Matte. 9.20-10.20. Känns bra. Då blir det hem. fixa lite. kanske vila en sväng. sen efter tolv kommer lilla mino. och då blir de hundspa behandlingar. hehe. får se hur de går. Alltid kul att "Hjälpa till"
Sen får vi se vad som händer resten av dagen. Kanske får nå ryck o tar tag i köket. de skulle verkligen behövas. fixa iordning så man faktiskt kan äta i köket. Just nu står stolarna i "Rummet" med fullt av Ljuslycktor o massa skit på.. Vart lite så efter jag fick sälja mitt vitrinskåp.
men de går det oxå. får jag bara nån ordning på allt så går allt. hihi.

Åhh. jag känner mig väääldigt glad. hihi vet inte riktigt varför heller. Eller gör jag?

Nee. nu ska jag sätta mig o läsa lite om kärnkraft. Börjar ju "Snart"
Egentligen kanske jag behöver plugga matte. men inte sålätt när man inte förstår nått..
Får ta de med matts idag. så jag får nån ordning på allt.
Får se om det blir matteprov på fredagen då.. Jag gruvar mig faktiskt.. känns inte som om jag har grepp om det.. O nu när vi gått vidare oxå.. då tappar man allt känns de som.. Fattar inte att jag klarat denna kurs en gång. förstår inte.. de är sjuukt.. Gah. får damp.. o varför ska man kunna allt? Finns ju miniräknare nu för tiden. HAHAAHHA


Ne. men vi får höras mer sen. orkar inte skriva mer nu. Men ha en bra dag. för de ska jag . hihi. Puss o kram. /Johanna.

Helgen lider mot sitt slut.

Hej alla vänner.

Nu börjar denna vecka oxå ta slut.
Tiden bara springer iväg när man har roligt. hih.
i fredags så hade jag naturkunskapsprov och sen även matte och samhälle lektioner efter de.
Sen när jag slutade så gick jag hem. innan åsa o johan kom och hämtade mig. Vi åkte till sandviken jag gjorde lite ärenden på FK. sen åkte vi vidare mot valbo. Jag hämtade ut min telefon, (får se hur länge den håller nu då!!!! )  åsa kollade på skor. Efter de vart de äta på ikea. Mums. tack för maten. <3
Sen så åkte vi tillbaka till viken. hjälpte johans bror me bilen. o sen handla vi på willys innan vi åkte hem till mamma.
Jag har sån tur att jag har min älskade mamma måste jag säga. annars hade jag inte klarat mig. <3 Älskar dig högst på denna jord. <3

Sen så vart de hem. Lite tv o sen kröp ja ner i sängen.

Igår var jag hundvakt åt mino. Passade på att börja riva runt bland mina kläder, Känns väldigt skönt att rensa Massa. vart 2 stora ikea påsar me förstora kläder. heh.
Sen kastade jag även massor.. Skööönt.
på kvällen hämtade Syster och johan mig. så kollade vi på mello tillsammans. sen kollade jag lite tv när dom gick o la sig.
Idag kom ja hem vid typ 11. Så satte fart me o sorterade massa kläder. vek dom o fixade.
Bästa messa o fråga om ja skulle va hemma. o ja skulle de. så då fick ja besök ett tag mitt i mitt kaos. Hhaa. tack för de. <3
sen så har jag trixa lite me tattueringsmaskinen. slutade i en kladdig skiss på en cupcake. hihi. i färg för en gångsskull. Skulle gjort klart kläderna ikväll. men jag har så ont i magen. kan vara för för mkt socker i helgen.  Så de får vänta.
Imorgon ska jag ta tag i allt på riktigt.. För de här går inte längre.!
Men de blir nog lätt såhär när man mår dåligt. när man håller på missta allt man ägde å har.

Nu kollar ja på såskadelåta. efter de äntligen dags för Hubbottarna. hihi. (Äkta människor på 1an kl 21)

Måste även passa på att skicka massa Kramar upp till Mosters ängel som fyller hela 9år idag. <3
Älskade Hampus. <3
*Tänker på er idag sis. <3 *
Älskar er.



Hoppas ni har haft en bra helg.
Puss. <3 //Johanna.

snabb uppdt.

Hej på er.. Nu har halva dagen gått..
Har hunnit med o haft samhälle och Religion. nu e jag hemma o ska kasta i mig lite soppa. innan jag måste tillbaka till skolan då jag har datakunskap 13.10.. vi slutade en kvart senare idag... så innebär att jag har lite stressigt just nu. Men det går de oxå.
Efter data lektionen slutar jag. o då blir de hem o fortsätta fixa o städa lite.
Sen måste jag även plugga ikväll. då vi har prov på fredag. Har inte riktigt bestämt mig än om jag ska göra matteprovet eller naturkunskapen.. Men a. de visar sig iaf..

Sen får vi se vad som händer mer i kväll..

Hörs senare. nu ska jag äta lite. Men vi hörs. Pusss.

RSS 2.0