dagen me stort D.

Hej på er. Blir ett snappt inlägg nu. Sitter uppe på sjukhuset nu. Väntar på att få bli inskriven. Fyfan vad ja e nervös... men ja hoppas de kommer gå bra. Återkommer sen när ja har tid o ork. Puss

hej.

Ja kanske ska berätta om min gårdag. Den började rätt tidigt. typ vid 6 ringde klockan. så då var det bara att kliva upp. jag gjorde frukost o fixa mig. sen kolla ja lite på tv innan de var dags att gå vid typ 8. jag var tidig till stationen. så jag fick sitta o vänta lite. men de gjorde inte så mkt. hade bästa musiken i öronen. jag funderade mkt på vad dom skulle säga,vad dagen skulle innebära. När jag kom in till stan så gick ja mot pressbyrån utanför subway så såg ja någon ja inte träffat på jätttteeeeläängee!! Jag gick iaf in på pressbyrån för att köpa ett refilkort. då var det en rolig prick som stod i kassan. Haha jag höll på dö av skratt.. sen när ja gick ut igen så slängde jag ett extra öga Rakt emot DIG! Men jag fick ingen ögonkontakt så jag gick vidare. ner mot bussen o satte mig i kuren o väntade lite extra. tänkte om du skulle se mig. Men de gjorde du inte. Jag hoppade på bussen och mot sjukhuset. klockan va halv 10 när jag kom in. anmälde mig o gick till den våningen ja skulle till. anmälde mig för EKG. o fick de gjort. sen gick ja till den våningen där ja skulle vara efter EKG. så där satte ja mig o vänta. De tog inte lång stund innan en kom o hämta mig. vi gick in i ett rum o pratade en stund. vid 10:40 var ja klar. så då var ja "Ledig" till 13:00. så jag bestämde mig för att ta en prommis. gick förbi vid brorsan. sen vidare bort en bit. då ringer min tele. de var storebror. hihi så då gick ja tillbaka dit o följde med dom ut till valbo. dom skulle leta regnkläder till A. vi gick runt i olika affärer. men snacka om dåligt utbud av regnkläder till ungdommar då.. fanns typ inngentiiing.. Men tillslut på statium hittade dom tror jag. sen skjutsa dom tillbaka mig till sjukhuset. o ja gick o satte mig i väntrummet. han typ sitta 3min. då kommer Narkåspersonal o pratar me mig. går igenom hur de kommer göra o allt de. sen efter de var ja klar. så då ringde ja syster o berättade sen gick ja ner o satt mig vid typ Entren. då hör ja mamma hosta. hiih så då hitta ja på henne på apoteket. då hon var klar så åkte vi till rusta,willys o handlade lite innan vi åkte hem. Ja. de var min gårdag i korta drag. Är det nå ni undrar får ni kontakta mig helt enkelt.. Idag vart de lite av Sovmorgondelux. Haha hade inte ens hört När Bästa K hade ringt. hahaha. Bradär... Nee! Sen så har ja för de mesta tagit de lugnt.. Jag tänkte ja skulle ut o gå. men de får bli ikväll uppe i skogen. hihi. Imorgon blir de att åka o gratta systers man, R. sen får vi se. kanske blir hem till mamma eller hem. de beror lite på.. Nu sitter ja o väntar på mamma som ska komma me min o åsas hjälmar. hihi. O efter de blir de in o plocka ihop så mkt som möjligt innan åsa o Johan kommer o hämtar mig. då vi ska iväg o fixa en sak. hihi. hoppas de här blir bra nu då. Men ja. vi hörs nog mer ikväll eller imorgon. tråkigt inlägg utan bilder. men men. de är som de är. kommer bilder sen iaff. hihi Hejjs.

några tankar om förhållanden/kärlek.

Hej på er igen.. sitter här o funderar en del kring kärlek/förhållanden.. Hur man kan gå från att helt "spy galla" över en person. O helt plötsligt älska seb personen efter några dagar. De är nått jag inte kan förstå... jag kan inte påstå att jag vet allt om kärlek. För det gör jag verkligen inte. Har väll inte direkt haft nå speciellt seriöst förhållande heller. Men det beror på många saker.. Men en heldel har man ju fått lära sig när man sett hur nära o kära blir behandlade. O det får mig att tänka en massa... Jag blir mest ledsen o besviken när ja hör hur vissa blir behandlade.. vad dom får stå ut med o så.... Aja skitsamma de är era val... men jag vill inte höra massa skit sen heller!! (jag vet hur det brukar bli!) Strunt inlägg från en väldigt besviken/arg/ledsen Johanna!! (Du har helt enkelt lyckats igen!)

Rubriken kom ja inte på nån.

Hej alla glada, eller ja alla sura o tvära där ute oxå för den delen. Just nu sitter ja i mammas soffa o kollar på livet på BB. åh. så underbart. ihih de ploppar ut små knoddar. helt otroligt. Inte så att man blir sugen alls inte. nejdå. hah. alla som känner mig vet hur mkt jag tycker om barn. Gör allt för att ha barn i min närhet. hihi. Min gårdag började tidigt. Klev upp vid 8. åt frukost o kolla lite film. sen satte jag fart. tog fram alla kläder ja skulle ha. o då insåg jag att ja hade glömt legginsen kvar vid mamma. så då fick ja lite smått panik. haha så då var de bara att leta nå annat.. så de fick bli mina jeansleggins.. fast dom e förstora nu. (Lite jobbigt) fast ändå skönt. aja mer om de sen! Sen så tog ja fram de ja skulle packa. eftersom ja inte visste om ja hade skjuts hem. utan kanske lära åka me bussen till sherwood skogen.(mamma) Sen kom ja på ett till bekymmer.. skoooor!!! då kom ja o tänka på att syster hade ett par skor ja skulle få. så då sa ja åt henne o packa dom innan dom skulle hämta mig.. så de gjorde hon.. vid halv1-kvarti1 kom åsa o johan o hämta mig. vi åkte till berggården o där va Janne o Daniel (tror ja han hette.) Vi packa in högtalare o allt va de nu va. sen så gick vi in i köket. prata lite me dom sen så åkte J o D så då började vi med alla förberedelser. Jag börja me salladen. (Som toooog ett bra tag) hahaha ja bara skar o skar. haha. åsa fixa massa annat. sen så fixa vi resten. klockan vart typ 4. då börja vi me åsas hår. o när vi höll på me de så kom janne o lena. Allt var så mycket förberätt de bara kunde. så vi gick o bytte om o fixa oss. sen så kom Underhållningen (Janne Kranz o sören södergren) dom är för roliga dom. Sen så kom åsa på i sista sekund att vi glömt tända ljusen på borden. så då gjorde vi de. Sen kom bussen me alla gäster. Så då vart de mingel för dom. o vi hade fullt upp i köket. vi satte in potatisgrattänger i ugnen. o fixade de sista. sen började de bli dags för alla att sätta sig o äta. så vi satte ut allt på serveringsborden o fixade. ett tag vart det väldigt stressigt då de tog längre tid me gratängerna än vi räknat med. men vi klarade de ändå. Superteam var vi. allt flöt på underkvällen. o jag lärde mig tillomed att blanda lite groggar. hihi tyckte det var väldigt kul. så tack johan för att du sa hur man skulle göra. Jag drack massa vatten underkvällen. dels för att de var så varmt. men även för att hålla mig på fötter. Jag hade väldigt roligt igår. Bilder kommer senare. ! har inte lagt in dom i lilldatan än. hiih Nu ser ja fram emot morgondagen o hoppas på bra besked. Jag börjar bli väldigt pirrig/nervös nu över de som komma skall. just nu går ja inte ut me detaljer eftersom jag inte vet vilka som läser. Idag mår ja dåååliigt.. förkylning o heeelt slut i kroppen.. uuurrschh.. ja undrar ja hur de här kommer bli. får se va dom säger imorgon. Aja nu ska jag fortsätta kolla tv. har bytt kanal. så nu e de 112 Poliser.

I Miss You.

Jag ligger i sängen o lyssnar på låten som jag så många gånger förr lyssnat på. I miss you med miley cyrus.<3 Tänker på dig min älskade Ängel. Jag borde sova vid det här laget. Men jag kan inte. Är lite nervös för morgondagen. Provtagning igen.. vill inte. Men jag måste ju. Åh nu är det inte långt kvar. Ja vet inte om ja kommer klara det här. Men jag måste!! Har väntat länge för de här nu. De måste bli som jag tänkt. Pappa. Det är så mkt jag ville att du skulle få vara med om . Du lämna oss alldeles för tidigt. Jag har inte skrivit så mkt om de. Men jag saknar dig mer än nån tror. Jag ska försöka knåpa ihop ett inlägg någon gång. Men det är jobbigt. Åh. Min ängel. Min hjälte.<3 min idol. Jag älskar dig. Du var den starkaste o envisaste person jag kände. Hoppas du har de bra där med alla fiskarna. Måste komma o hälsa på snart igen. Att bara få sitta o titta på favorit stället gör mkt. De finns så mkt minnen.<3 Nu måste jag försöka sova. Men jag är snart åter här igen. Talar om hur de går imorgon. Godnatt alla.

Rubrik!?!

Hej igen.

Ja inatt har jag iaff kunna sova lite fler timmar en natten innan.
Men den här natten har ja haft mkt olika drömmar/tankar oxå. fast ja sovit..

Jag funderar hur vissa menniskor funderar..?
Jag annser att alla människor är lika mkt värda.. Hur dom än ser ut o hur dom än är.. varför ska man behandla folk olika för?? Tex om man är kort,lång,tjock,smal,eller om man ser ut på ett visst sätt..
Ja som ni vet så e jag ganska mkt överviktig.. o jag kämpar varje dag varje timme. för att gå ner i vikt...! de kanske ni inte tror.. för ni känner inte mig... Jag får höra massa ord varje dag. får massa konstiga blickar..
Jag tog åt mig mera när ja var mindre.. men jag har insett en sak.. o de är att alla är faktiskt lika mkt värd..

Även om man skulle gå ner vi säger 50kg. så är man fortfarande samma person.. föör man kan ju inte bli en helt annan person då??!
O de är lika me de här att man kanske är på ett visst sätt.. eller tänker lite annorlunda motför normen... o jaa. då e de oxå fel på den personen... jag förstår inte riktigt..!

Aja. nu fick ni nått o tänka på..

Bara lite tankar från en irriterad Johanna...

Nu ska jag göra mig klar för att sedan åka ut till åbyggeby o hjälpa dedde när hon ska rida.. på återseende..
Hejjs..! //johannaww



Hej igen!

Ja. hej på er alla där ute. som lyckats hitta till mitt lilla krypin.

Nu var de ett tag sen ja skrev igen.. o ja.. är lite omständigt att skriva just nu. då Telia vägrar svara när ja ringeer.. så har maila dom nu.. hoppas på att få svar nu snart.. så jag kan fixa mitt internet!


Ja. hur ser de ut just nu för mig då??
Joo dagarna rullar väll på iaff.. Stundvis mår ja toppen.. men i vissa stunder så mår ja piss.!
de har nog sina anledningar de..
En anledning e kanske att ja slutat me min medicin.. då jag får sockerfall om ja tar dom.. o de känns inte bra.! så ja slutade helt utan nå prat me läkare.! får säga till nu på måndag då de är provtagning som gäller.. bläää.. hatar de... men de är ju ett måste.. Så de e bara bita i de sura äpplet o ge dom lite blod igen då.

O på söndag e de äntligen dags. Danny <3 äntliiiigen ses vi igen. hihi. som ja längtar nuu vill ja säga.. å den här gången så blir de me Bästa Snigelslem. hihi Får bara hoppas att vi löser de med skjuts oxå. men de tror ja nog de gör. hihi
Fast en tråkig sak e ju att min Laddare till kameran e puts väck..!!!! Jävla skiiiiit...
Helt borta! har fan vänt upp o ner på min lägenhet 2ggr nu! va hem till mamma o leta igår.. den fanns inte där heller... skitoxå... åh. vill ju ha min systemis me mig på söndag... men men.. får väll duga me den lilla skitkameran ja har!?!

Igår till i dag sov ja vid mamma. fick skjuts upp av M. då han ändå var hit o lämna en sak igår.. så när ja kom upp till mamma vart man överhoppad av den lyckligaste hunden.. åååh så jag älskar dig ramsy. han blir så glad när ja kommer. o lika om nån pratar om mig. eller säger att han ska få komma hit. han blir helt till sig.. hihi söthunden.
Jag tog honom på en Jäääättteeee prommis igår. hihi över milen vart de. Hehe. tog lite längre tid än va ja hade tänkt men men.. o telen dog efter halva väger. hahah men de gick ju iaff. jag hittar ju den där vägen så.
När vi kom hem till mamma igen så skulle ja dricka vatten. men drack lite föör mkt. så ja hade jätte ont imagen!.. så de gör ja inte om.. hehe
Ja. iaf. så vart de natt  o de var dags att sova... men gick de då! nnneeeee... sov en timme inatt.. mellan 4 o 5... de var allt de... så vi 6 gav ja upp att ens försöka.. så då tröck ja igång tv:n. ville gå upp tidigt. men låg kvar till 5i 9 då ja inte ville väcka mamma.. som ändå skulle upp vid 9.. så då gjorde ja kaffe o fixa frukost åt henne. vi gjorde oss klar o sen så åkte vi hem till mig. ja lämna lite grejjer o bytte strumpor. sen skjutsa mamma mig till tåg stationen... (En timme tidigare typ.) då ja tänkte att ja kunde sitta där o läsa lite i solen. men haha. ja glömde boken hemma. så de vart till o surfa runt lite på telen! efter typ 10 min kom en äckelgubbe o satt sig vid mig.. Blää. jag är lite rädd för sånt folk. så jag ringde en vän.. sen bröts samtalet. o ja tänkte va gör ja nu.. så ja ringde en annan vän. haha Tack för att ni hade tid o prata me mig.
Sen kom äntligen tåget. o jag såg en som vinka. o de var Sniiigelslem. hihi. vi åkte till gävle. o sen buss till valbo. ja lära kolla ny laddare till kameran.. men dom hade bara en hemma.. o den var krånglig trodde han.. men han sa att den skulle passa.. men den kosta 399. men skulle få köpa för 299.. men jag vart snål.. då jag har väääldigt ont om pengar just nu.. de suger vill ja lova...
sen så mötte vi upp M som skulle köpa nå. sen åkte vi hem.. jag börja riva runt i lägenheten igen! men ingen laddare så långt ögat når!! F******N!
Aja. de e ju lite som de e med den saken då!



Nee.. mina ögon svider.. men ja tänkte iaff ta en liten prommis idag... så jag inte halkar In isamma spår igen. o skiter it! 


Postar en bild på Fasters Lill-Hjärta. <3 Som fyllt hela 1år nu. stora tjejen<3 Älskar dig ALVA<3 
 

see you later Aligator. ///Johannaww.

Bilder som utlovat.

Här kommer nu lite bilder från den senaste tiden.

Satsilver <3
Sandras underbara kallblodstravare. en helt underbar häst. <3


Orm som slingrade sig ner i hästarnas hage.


VI var ut o åkte trilla efter saten. o jag vart som ett barn på julaftonen. Hih. helt underbart var de.


Bilder från helgen hos Snigelslem. <3  


Saten och Ivra <3


Snigelslem i egen hög person <3


"Kladdsjön". Jättefint ställe. Lite kallt i vattnet. men de var sjönt när man kom i. vart ett dopp där på lördagkväll me sandra o basse.


I söndags så satte vi oss på tåget mot ockelbo. där magnus hämtade oss. sen vart de till sherwoodskogen , där vi firade magnus som fyllde år. sen åkte vi till Kvarndammen o bada. På bild e de Mange o Björn.


Mange hoppar i traktordäcket. Haha.


Så nu har ni fått sett lite av bilderna. finns fler. men de får bli senare. de tar ju ett tag o ladda upp bilder här på bloggen. hihi

Idag har ja varit hundvakt.. åt lurvbollen. sen följde ja me mamma hem hit. där ja nu är. sitter i soffan o kollar på nå mat program me tina..
Snart blir de wallander. sen blir de prommis/jogging tur me hunden.

skriv gärna en kommentar om du läser min blogg. skulle vara lite kul att veta.
Ha de bra. PussHej.


Underbart.

Ja. de har jag haft de i helgen iaff. hoppas ni oxå haft det.

fredagen började med att syster ringde o väckte mig. ´så ja gjorde mig klar. sen uträttade vi lite ärenden. ja aggera lite bärhjälp. de va df ja skulle följa med.
sen så började vi fundera va vi skulle göra på kvällen. vi hade pratat me sandra o magnus om att hitta på nå me dom på fredagen. o så vart de. det vart grillning hos syster o johan. sen så spelades de lite wii. o sen gick vi ut o spelade fotboll me en pilatesboll. de var skitkuuul. hihi
Senare på kvällen så följde ja magnus o sandra upp till tönnånger. vi kollade film o pratade. sent på natten gick vi o la oss o sov. Jag somna nästan direkt. heeelt underbart att bara lägga sig o sen somna. de var jätteläänge sen jag gjorde det ska ja säga. Sen sov jag heela natten. vakna inte ens när mange o sandra åkte o handla. hahaha begåvat.
sen kom sandra hem. o magnus åkte hem till sig. ja vakna av att selma kom o pussa på mig. hihi söthund.

sen åt vi frukost.sen följde vi me sandras syster o hennes dotter till söderhamns centrum o kikade lite. ja köpte en liten almenacka som ja ska skriva in allt i . o så pressent till fasters lillhjärta som fyller 1 på lördag. <3 
sen när vi kom hem så gick vi ut o skulle hämta hem Saten o ivra. men va dom i hagen då? Neeee. snacka om att få lite smått paniik. vi kollade dom på natten när vi kom hem. o då va dom där. Men inte när vi kom inte. Hmm. Såg att trån var sprängd. så dom hade rymt.

vi gick upp till vägen osså börja vi gå ner mot den andra hagen där dom andra går. men där va dom inte. (trodde vi) efter ett tag så såg vi nå svart som stack upp bakom busken typ. o ja. de va saten o ivra. bushästarna.
Så de var bara o gå in i hagen o krypa under trån på andra sidan åkern. för där stod dom. heh. vi tog hem dom o ställde dom i stallet. selade Saten o sen var de bara att spänna han framför trillan. o Ivra på släptåg efter.
Måste säga att de är helt underbart att åka trilla. vi pratade på i 190 typ.
De känns så bra när man e med sandra. så naturligt. som att vi kännt varrandra hur läääänge som hälst.. men de e faktiskt inte så länge. när man tänker efter. men ja är glad att vi lärt känna varrandra. 


Vi åkte o badade i kladdsjön..
sen åkte vi hem. när vi åkte förbi hagen så såg vi att hästarna var kvar i hagen. men dom sprang fram o tillbaka. så vi tänkte att vi byter om. osså tar vi en prommis upp o kollar till dom.
När vi hoppar ur bilen så hör vi hur dom frustar ända hem. så vi gick in o bytte om. o sen så gick vi in i en annan hage o bort mot deras hage. sandra trodde de kunde vara en björn eller nå annat djur. så vi gick försiktigt.. dom frustade flera gånger. Men vi såg inget djur. vi gick o skulle hämta in dom men dom ville inte komma. så då fick dom gå kvar . sen vart dom lugnt..
de kan ha varit en stor svart katt som dom vart rädd för.. han hoppade lixom fram i gräset på nå vis. 

 Kollade film. o pratade på i 190 igen. haha. om allt mellan himmel o jord tror jag. Haha
när vi kolla på andra filmen. (seen sommarbuskis.) så vart ja heelt plötsligt dööötrött. hahah. så ja nickade till några gånger innan filmens slut. sen så vart de o sova. o ja sov lika bra den natten. heeelt underbart.
Sen på söndagen vakna ja vi typ 10 nånting.
åt frukost. packade ihop alla saker. sen satt vi o pratade . Sen kom sandras föräldrar hem.
Dom skjutsa oss till tåget. vi vänta på tåget. sen kom magnus o hämta oss på stationen. vi åkte hem till honom. eftersom han fyllde år. Grattiiis.
var där hela eftermiddaden. o vid typ 9 åkte vi o bada. sen hem till mig. drack kaffe. o sen kom ja på att ja köpt nytt eye toy spel. så vi vart o spela det.
Haha glömde bort tiden lite. så de vart lite brottom hem för dom sen. ehehe


De var min helg det. o den har varit helt fantastisk. Underbart kul. hihi

Ne nu ska ja lägga in lite bilder. men de blir i ett nytt inlägg tror ja. för de här e tillräckligt långt ändå.
på återseende.
Pusshejs.

RSS 2.0