Underbart.

Ja. de har jag haft de i helgen iaff. hoppas ni oxå haft det.

fredagen började med att syster ringde o väckte mig. ´så ja gjorde mig klar. sen uträttade vi lite ärenden. ja aggera lite bärhjälp. de va df ja skulle följa med.
sen så började vi fundera va vi skulle göra på kvällen. vi hade pratat me sandra o magnus om att hitta på nå me dom på fredagen. o så vart de. det vart grillning hos syster o johan. sen så spelades de lite wii. o sen gick vi ut o spelade fotboll me en pilatesboll. de var skitkuuul. hihi
Senare på kvällen så följde ja magnus o sandra upp till tönnånger. vi kollade film o pratade. sent på natten gick vi o la oss o sov. Jag somna nästan direkt. heeelt underbart att bara lägga sig o sen somna. de var jätteläänge sen jag gjorde det ska ja säga. Sen sov jag heela natten. vakna inte ens när mange o sandra åkte o handla. hahaha begåvat.
sen kom sandra hem. o magnus åkte hem till sig. ja vakna av att selma kom o pussa på mig. hihi söthund.

sen åt vi frukost.sen följde vi me sandras syster o hennes dotter till söderhamns centrum o kikade lite. ja köpte en liten almenacka som ja ska skriva in allt i . o så pressent till fasters lillhjärta som fyller 1 på lördag. <3 
sen när vi kom hem så gick vi ut o skulle hämta hem Saten o ivra. men va dom i hagen då? Neeee. snacka om att få lite smått paniik. vi kollade dom på natten när vi kom hem. o då va dom där. Men inte när vi kom inte. Hmm. Såg att trån var sprängd. så dom hade rymt.

vi gick upp till vägen osså börja vi gå ner mot den andra hagen där dom andra går. men där va dom inte. (trodde vi) efter ett tag så såg vi nå svart som stack upp bakom busken typ. o ja. de va saten o ivra. bushästarna.
Så de var bara o gå in i hagen o krypa under trån på andra sidan åkern. för där stod dom. heh. vi tog hem dom o ställde dom i stallet. selade Saten o sen var de bara att spänna han framför trillan. o Ivra på släptåg efter.
Måste säga att de är helt underbart att åka trilla. vi pratade på i 190 typ.
De känns så bra när man e med sandra. så naturligt. som att vi kännt varrandra hur läääänge som hälst.. men de e faktiskt inte så länge. när man tänker efter. men ja är glad att vi lärt känna varrandra. 


Vi åkte o badade i kladdsjön..
sen åkte vi hem. när vi åkte förbi hagen så såg vi att hästarna var kvar i hagen. men dom sprang fram o tillbaka. så vi tänkte att vi byter om. osså tar vi en prommis upp o kollar till dom.
När vi hoppar ur bilen så hör vi hur dom frustar ända hem. så vi gick in o bytte om. o sen så gick vi in i en annan hage o bort mot deras hage. sandra trodde de kunde vara en björn eller nå annat djur. så vi gick försiktigt.. dom frustade flera gånger. Men vi såg inget djur. vi gick o skulle hämta in dom men dom ville inte komma. så då fick dom gå kvar . sen vart dom lugnt..
de kan ha varit en stor svart katt som dom vart rädd för.. han hoppade lixom fram i gräset på nå vis. 

 Kollade film. o pratade på i 190 igen. haha. om allt mellan himmel o jord tror jag. Haha
när vi kolla på andra filmen. (seen sommarbuskis.) så vart ja heelt plötsligt dööötrött. hahah. så ja nickade till några gånger innan filmens slut. sen så vart de o sova. o ja sov lika bra den natten. heeelt underbart.
Sen på söndagen vakna ja vi typ 10 nånting.
åt frukost. packade ihop alla saker. sen satt vi o pratade . Sen kom sandras föräldrar hem.
Dom skjutsa oss till tåget. vi vänta på tåget. sen kom magnus o hämta oss på stationen. vi åkte hem till honom. eftersom han fyllde år. Grattiiis.
var där hela eftermiddaden. o vid typ 9 åkte vi o bada. sen hem till mig. drack kaffe. o sen kom ja på att ja köpt nytt eye toy spel. så vi vart o spela det.
Haha glömde bort tiden lite. så de vart lite brottom hem för dom sen. ehehe


De var min helg det. o den har varit helt fantastisk. Underbart kul. hihi

Ne nu ska ja lägga in lite bilder. men de blir i ett nytt inlägg tror ja. för de här e tillräckligt långt ändå.
på återseende.
Pusshejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0